Tekstiilijäte on merkittävä ongelma - siihen löytyy ratkaisu

Suomessa syntyneestä tekstiilistä poistettiin vuonna 2012 käytöstä 71,2 miljoonaa kiloa. Tästä ajautui roskikseen noin 54,7 miljoonaa kiloa vuosittain eli noin 10 kiloa/henkilö/vuosi. Koko määrästä vain 16,4 miljoonaa kiloa päätyy kierrätykseen.

Tutkimuksen mukaan moni kuluttaja on halukas viemään käyttökelvottomat tekstiilinsä keräykseen ja lähes kaikki tutkimuksen vastaajat ovat halukkaita tekemään alkulajittelua esim. vaatteisiin, kenkiin ja laukkuihin. *

*Lähde: Kuluttajatutkimuskeskus

 

Kierrätä yrityksellesi uusia asiakkaita! 

Tekstiilien kerääminen on tehtävä ihmisille helpoksi, mikä edellyttää riittävästi ja helposti saavutettavia keräyspisteitä sekä tehokasta tiedotusta ja ohjeistusta.

Remeon tekstiilikierrätyspalvelu - Tekstiilirinki - on uusi tapa asiakkaillesi kierrättää vanhat vaatteet ja tekstiilit uusiokäyttöön. Tarjoamme yrityksille valmiin palveluratkaisun, jossa kuluttaja voi tuoda poistotekstiilinsä myymälän tekstiilikeräykseen ja Remeo huolehtii tekstiilien keräyksestä sekä kierrättämisestä. Palveluratkaisumme avulla 70 % poistotekstiileistä päätyy uusiokäyttöön, 28 % teollisuuden raaka-aineeksi ja vain 2 % hyödynnetään energiana.

Yrityksesi voi mainostaa palvelua ja vaikka tarjota etuja palvelua käyttävälle asiakkaalle. Kaikki voittavat: yrityksesi, asiakkaasi ja maapallomme.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää kierrätyksen tuomista eduista yrityksellesi.

Lindex starttaa tekstiilinkierrätyksen!

SOL pesulapalveluilla on aurinkoisia kokemuksia tekstiilinkierrätyksestä!

 

Ainutlaatuinen tuotantokoe käynnissä!

Olemme mukana ainutlaatuisessa tuotantokokeessa, jossa tekstiilijätteestä luodaan uutta laadukasta raaka-ainetta vaateteollisuuteen - ensimmäisenä maailmassa. Lue lisää.

 

 

 

 

 

Ympäristöraportointi

Olemme kuulleet asiakkaidemme toiveet ja uudistaneet raportointiamme.

Lue lisää
Siirry ympäristöraportointiin

 

Puhdas Nolla

Kustannustehokas keino yrityksen ympäristövastuun kantamiseen

 

Lue lisää

Arvioi sivustomme

* vaadittu kenttä