Jätehuolto ammattitaidolla

Jätehuolto asukkaiden ja ympäristösi parhaaksi

jätehuolto ja kierrätys ammattitaidolla

Palvelutarjontaamme kuuluu täysi valikoima erikoistuneita ympäristö- ja jätehuollon palveluita. Autamme asiakkaitamme kantamaan ympäristövastuunsa. Se onnistuu parhaiten tarjoamalla asiakkaillemme alan kehittyneimmät ratkaisut ja jätemateriaaleille parhaan hyötykäytön.

Remeon tarjoama jätehuolto kattaa niin yrityksille kuin yksityisasiakkaille suunnatut palvelut, ja niihin liittyvät jätehuollon keräystuotteet. Keräämme ja kuljetamme jätteet asianmukaiseen käsittelyyn, ja kierrätämme sekä hyödynnämme kerätyt jätteet uusioraaka-aineina tai polttoaineena teollisuudessa.

Jätehuolto ja monipuoliset palvelut

Jätehuoltopalveluihimme kuuluvat perinteisen jätehuollon lisäksi imuauto- ja loka-autopalvelut, vaihtolava- ja talkoolavapalvelut. 

Palveluiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme myös parhaat mahdolliset työkalut jätehuoltoon kuten jäteastiat, vaihto- ja avolavat, puristimet, paalaimet, etukontit ja suursäkit. Kauttamme jätehuollon keräysvälineitä voi ostaa tai vuokrata.

Toimiva jätehuolto vaatii toisinaan myös toimialakohtaisia erikoisratkaisuja, kuten rakennustyömaiden jätehuoltoratkaisut, kaupan ja teollisuuden ympäristöhuollon palveluita ja kiinteistöjen sekä tapahtumien jätehuollon. Yrityksemme kattava palvelutarjonta vastaa myös toimialakohtaisiin haasteisiin.

Kustannuskehitys ja ympäristötavoitteet vaativat tietoa ja johtamista. Siksi tarjoammekin yritysasiakkaillemme veloituksetta käyttöön alan kehittyneimmän ympäristöraportoinnin, jolla jätehuollon kustannusten hallinta ja yhdessä asetettujen ympäristötavoitteiden seuranta on helppoa ja reaaliaikaista. Raportti täyttää viranomaisvaatimukset ja raportointiamme hyödynnetään myös erilaisten ympäristöjärjestelmien, kuten LEED, ISO 14001, ISO 9001, Green Office ja Joutsenmerkki –hakemusten jätehuollon todentamisessa. 

Meiltä saat myös lajitteluohjeet sekä jätehuollon opastuksen henkilöstöllesi. 

Meille jäte on raaka-ainetta, joka voidaan hyödyntää tehokkaasti ja palauttaa uudestaan kiertoon.
 

Jätehuolto kerralla kuntoon

Kaatopaikkajäte on kalleinta jätettä eikä siitä imagohyötyäkään synny. Kierrättäminen on usein myös taloudellisesti kannattavaa - siksipä lajitteluun kannattaa panostaa.

Tarjoamme yrityksille ja yhteisöille lajittelukoulutusta ja -opastusta. Annamme neuvoja ja ohjeita lajittelun toteuttamiseksi sekä koulutuksen jälkeen koulutusmateriaalin käyttöösi. Voit tilata meiltä myös lajittelukylttejä ja –tauluja yrityksesi käyttöön. Kylttejä on saatavana erikielisinä ja –kokoisina.

 

Pistä jäteasiat nyt järjestykseen ja pyydä meiltä maksuton jätehuollon kartoitus osoitteesta asiakaspalvelu(at)remeo.fi. 

 

Pyydä tarjous tai soita 010 540 5200.
 

Pyydä tarjous

 

Tilaa Remeon uutiskirje! Tilaajana saat ensimmäisenä tiedot Remeon eduista, tuotteista ja palveluista.
 

Tilaa uutiskirje

Ympäristöraportointi

Olemme kuulleet asiakkaidemme toiveet ja uudistaneet raportointiamme.

Lue lisää
Siirry ympäristöraportointiin

 

Puhdas Nolla

Kustannustehokas keino yrityksen ympäristövastuun kantamiseen

 

Lue lisää

Arvioi sivustomme

* vaadittu kenttä