Kiinteistöjen ympäristöhuolto

Jätehuoltopalvelut kiinteistöille

Kiinteistöjen tulee varmistaa, että jätehuolto ja kierrätys vastaavat voimassa olevia määräyksiä. Niiden tulee olla myös oikein mitoitettuja. Olemme paikalliset olosuhteet tunteva yhteistyökumppani talo- ja kiinteistöyhtiöiden jätehuoltoon. Asiantuntemuksemme avulla varmistat, että kiinteistön jätehuolto ja lajittelu toimivat parhaalla mahdollisella tavalla.

Kiinteistökohtainen ratkaisumme aloitetaan tarvekartoituksella, jossa selvitetään jätteiden syntypaikat, jätemäärät ja eri jätejakeet. Kokonaisvaltainen ratkaisumme sisältää tarvittavat jätteiden keräysvälineet, lajitteluohjeet, jätehuollon seurannan ja raportoinnin sekä joustavan ja ystävällisen palvelun. Perinteisten keräysvälineiden lisäksi ratkaisu voi sisältää muun muassa erilaisia puristimia, paalaimia ja kontteja. Otamme huomioon kiinteistön liikenteen ja huolehdimme jäteastioiden säännöllisestä huollosta ja pesusta. Tarvittaessa hoidamme myös jätehuoltoa koskevan tiedottamisen.

Jätehuollon peruspalveluiden lisäksi meiltä voi tilata myös esimerkiksi talkoolavat. Tilauksesta noudamme jätepisteisiin jätetyt suurikokoiset esineet (esim. huonekalut, kodinkoneet). Yhteistyössä kanssamme varmistatte, että kiinteistöjenne jätehuolto hoituu juuri teidän tarpeidenne mukaisesti.

Lue lisää lajittelusta ja kierrätyksestä

 

Ympäristöraportointi

Olemme kuulleet asiakkaidemme toiveet ja uudistaneet raportointiamme.

Lue lisää
Siirry ympäristöraportointiin

 

Puhdas Nolla

Kustannustehokas keino yrityksen ympäristövastuun kantamiseen

 

Lue lisää

Arvioi sivustomme

* vaadittu kenttä