Nelilokero QuattroSelect -ratkaisut

QuattroSelect nelilokero -astiat

Tarjoamme kotitalouksille Turun, Uudenkaupungin, Vaasan ja Mustasaaren alueilla helppoa lajittelua kotipihassa nelilokeroisen QuattroSelect -astian avulla.

QuattroSelect nelilokero motivoi kierrättämään tehokkaasti. Jäteastiassa on neljä lokeroa erilaisille kotitalousjätteille. Näin useat jätejakeet saadaan kerättyä kerralla, eikä lajittelu vaadi erillisiä jäteastioita ja -kuljetuksia.

QuattroSelect - monilokeroastiaan lajitellaan omalla kotipihalla alueesta riippuen paperi, kartonki, kova muovi, metalli, lasi, polttokelpoinen jäte, kaatopaikkajäte tai poltettava jäte.

Erikoisvalmisteinen nelilokeroinen jäteauto kerää kaikki jätteet yhdellä kertaa ja pitää lajittelemasi jätteet erillään aina kuljetuksesta loppukäsittelyyn saakka. Lajittelemalla ja kierrättämällä jätteet puolitat kaatopaikalle päätyvän jätteen määrän ja varmistat jätemateriaalien päätymisen uusioraaka-aineeksi teollisuudelle.

Kierrättämällä jätteet noudatat Suomen jätelakia, jonka mukaan jokaisen henkilön on pyrittävä kierrättämään. Kierrättämällä vähennät myös kasvihuonepäästöjä ja säästät luonnonvaroja. Nelilokero on helppo ja käytännöllinen tapa kantaa vastuuta ympäristöstä.

Lisää ympäristötietoutta

Tutustu kierrätykseen ja lataa lajitteluohjeita täältä.

 

Lue lisää - siirry ympäristötietopankkiin

 

 

Arvioi sivustomme

* vaadittu kenttä